Nettsider

Vi leverer ferdige nettsider med tilpasning til alle digitale flater. Fra oss får du fullstendige nettsider med tekst, bilder og grafikk, full funksjonalitet og logisk oppbygning.

Vi tar hensyn til samhandlingen mellom visuelt og tekstlig budskap, og viser kjernen i din virksomhet i den mest logiske og kommunikative rekkefølgen.

I tillegg optimaliserer vi dine nettsider i forhold til søkemoterer som gjør at din nettside blir synlig.

Helhetlige nettsider gir deg et strategisk fortrinn og skiller deg fra konkurrentene.

Nettside for EGD

Nettside for EGD

Nettside for Coast seafood

Nettside for Coast seafood

Nettside for Wista Norway

Nettside for Wista Norway

Nettside for Kildn

Nettside for Kildn

Nettside for How Energy

Nettside for How Energy

Nettside Åkre Gård

Nettside Åkre Gård

Nettside for Matarena

Nettside for Matarena

Nettside for Heldal Eiendom

Nettside for Heldal Eiendom

Nettside for JKA Norway

Nettside for JKA Norway

Nettside for Bergens Rederiforening

Nettside for Bergens Rederiforening

Nettside for Fana Optikk

Nettside for Fana Optikk

Nettside for Bergen Skipsmæglerforening

Nettside for Bergen Skipsmæglerforening

Gjennom visuelle virkemidler viser vi kjernen i din virksomhet!
Den visuelle profilen er virksomhetens ansikt og personlighet. Profilen gir uttrykk for dine verdier og visjoner, og formidler ditt strategiske budskap til kunder og bransje.

En enhetlig visuell profil vil gjøre det enklere for deg å få bedre selvforståelse, å vise hvilke tjenester du tilbyr og hva det er som differensierer deg fra konkurrentene. En visuell profil er sammensatt av mange deler: font, bilder, grafiske elementer. Den skal være med deg i mange år, og skal signalisere kjernen i virksomheten. En sterk visuell profil gir et profesjonelt og helhetlig uttrykk, og øker bedriftens troverdighet. Med et godt profilarbeid i bunn er det enklere å formidle budskapet – på alle flater.

Vi anbefaler ulike tjenester for å sikre en helhetlig visuell profil:

Profilhåndbok: Om retningslinjene for den visuelle profilen er satt, vil det bli enklere å produsere markedsmateriell i framtiden. Da trenger man ikke finne opp kruttet hver gang man gjøre en markedsaktivitet. En helhetlig profil sparer deg for både tid og kostnader.

Her blir alle detaljer omkring den visuelle profilen notert. Hvordan du skal bruke profilen, tilpasninger til ulike flater, maler – rett og slett en bruksanvisning som sikrer at jobben blir lettere i framtiden.

Logo: Vi hjelper deg gjerne med å utvikle en ny logo. Om du ikke ønsker ny logo så er den gamle i trygge hender hos oss. Vi kan modifisere den og tilpasse den en ny visuell profil, slik at du tar med deg varemerket ditt inn i det nye, visuelle særpreget.

Personvernpreferanser

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra spesifikke tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personvernpreferansene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Vår nettside bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjepartstjenester. Definer dine personvernpreferanser og/eller godta vår bruk av informasjonskapsler.