Personvernloven (GDRP)

I mai 2018 innføres den nye personvernlov i Norge (GDRP). Hensikten er at vi alle skal få bedre kontroll over våre egne personopplysninger.  

Hva defineres som personopplysninger?

En personopplysning er noe som kan knyttes til deg som enkeltperson, som for eksempel navn, adresse, e-postadresse, IP-adresse, telefonnummer, bilnummer, bilder og annen informasjon som er direkte relatert til deg.  

Innsamling av data

Creato benytter Google Analytics for å lagre datatrafikk fra besøkende. All data som samles inn er anonymisert og kan ikke spores til enkeltpersoner. Det er kun Creato som har tilgang på datatrafikk og vi deler ikke informasjon med andre. Resultat fra innsamlet data brukes til for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpass innhold for å kunne tilby bedre tjenester.

Noen eksempler på datainnsamling

  • Nettsider som besøkes
  • Operativsystem som benyttes
  • Trender og bruksmønster på siden

Cookies

Google Analytics-cookien er en type som slettes automatisk etter 30 dager hvis du ikke returnerer til nettstedet. Det er mulig å reservere seg mot all Google Analytics registrering ved å innstallere et tillegg til nettleseren. Tillegget kan lastes ned her:  

Skjema

Ved bruk av skjema på creato.no blir data sendt på epost via krypterte sider (SSL) for god sikkerhet. Vi benytter ikke henvendelser fra skjema i markedsføring eller deler innhold med andre.

SSL

Creato bruker SSL sertifikater på nettsidene. Dette er et viktig sikkerhetstiltak som gjør at trafikken mellom nettsiden og brukeren krypteres. Dette gjør at du som besøkende kan være trygg på at nettsiden er den den utgir seg for å være. I tillegg vil også skjema som sendes over nett være kryptert. Creato benytter kun Norske servere til nettsider